Sminktetoválás

Sminktetoválóként folyamatosan képzem és fejlesztem magam, hogy a piacon fellelhető legkorszerűbb technikákkal és technológiákkal dolgozhassak vendégeim megelégedettségére. Kiemelt figyelmet fordítok az archoz legjobban illő technika, szín és forma kiválasztására. A német gyártmányú AMIEA Linelle Supreme sminktetóváló készüléket használom, mely jelenleg a legprecízebb eszköz, amely lehetővé teszi a pontos és alapos munkát. Az AMIEA cég által fejlesztett pigmentek német laboratóriumokban, nagy gonddal előállított, széles színválasztékban elérhető, bőrbarát festékek, amelyek segítségével igazán természetes és egyénre szabott színeket érhetünk el. Az eljárás teljesen sterilen, higiénikusan és biztonságosan végezhető. A tetoválás megkezdése előtt konzultáció során beszéljük meg a részleteket és ha semmilyen kizáró betegsége nincs a vendégnek, akkor egyeztethető időpont.

Szemöldöktetoválás

A szemöldök arcunk egyik legmeghatározóbb eleme. Egyfajta keretet ad a különféle arcformáknak, ezáltal biztosítva egyedi külsőt mindenki számára. Egy megfelelően elkészített szemöldöktetoválás megkönnyítheti a hétköznapokat rohanó világunkban, és megoldást jelenthet különböző problémákra is. Fontos a természetesség megőrzése, ezért az egyéni igényeknek megfelelően, egyéni technikák választhatók. A cél a személy adottságainak kiemelése, az összkép tökéletesítése.

Szálas szemöldök technika

Ezzel a technikával érhető el a legtermészetesebb hatás, hiszen ebben az esetben az eredeti szemöldök megerősítésre kerül megfelelően hozzá rajzolt szálakkal. Ezek a szálak színben és formában tökéletesen illeszkednek az eredeti szemöldök ívéhez, így az dúsabbá és élénkebbéválik. Ez a lehetőség tökéletes választásnak bizonyulhat azon hölgyek számára, akik nem vágynak extravagáns változásra, csupán szeretnék hangsúlyosabbá, erőteljesebbé tenni a szemöldöküket.

Kombinált szemöldök technika

Ez a technika tulajdonképpen a satírozott szemöldök finomítása. A gyengéd végeredmény két szín kombinálásával érhető el. A szemöldök alapja világosabb textúrájú színnel készül, majd ez erőteljesebb, sötétebb szálakkal kerül kitöltésre. A satírozott szemöldök technikához hasonlóan erre a kezelési típusra is igaz, hogy már előzetesen elkészített satírozott szemöldök felfrissítésére, vagy szépségproblémák elhárítására célszerű alkalmazni.

Térbeli szemöldök technika

Az összes szemöldöktetováló technika közül a legkreatívabb a térbeli szemöldök technika, mely a sminktetoválások magasabb szakmai tudását igényeli kivitelezés szempontjából.Ebben az esetben az alkotó szabadjára engedheti fantáziáját a forma- és a színkezelés szempontjából, így létrehozva valami olyan egyedit, amely térben “élővé” teszi a szemöldököt.

Soft powder (púderes) szemöldök technika

A tökéletes színátmenet eszköze, a profi smink eleganciájának tartós alternatívája! Határozott kontúrvonalak nélkül készül, és púderes hatást ad. A pigment fokozatosan tűnik el a bőrből, csúnya elszíneződést nem hagy maga után, így lehetőségünk van később az arc változásaihoz illeszkedő új formát kialakíttatni. A problémamegoldó technika – 1 módszer, sok megoldás: sűrítés, árnyalás, fedés, pótlás, szín- és formakorrekció!

Szemkontúr tetoválás

A szemkontúr tetoválása azon szépészeti beavatkozások egyike, melyek az arc nőiességének, finom vonalainak hangsúlyozásának céljából készülnek. A kezelés során a szempillák tövébe kerül egy igazán finom, sötét színű vonal, mely feltölti a szempillák hiánya miatt kialakult teret és a figyelmet a szemekre vonzza, így téve igazán elegánssá az összképet. A szemkontúr tetoválásának kivitelezésében is számos lehetőség áll a szépülni vágyó hölgyek rendelkezésére.

Alsó és felső szemhéjak kontúrozása

Ez a technika azt a hatást kelti, mintha tusvonal vagy szemceruza lenne a szempillák tövébe helyezve, így biztosítva egy a hétköznapokon is tökéletes külsőt viselőjének. Ezen a típuson belül létezik az erőteljes kontúr technika, mely csupán a felső szemhéj tetoválását jelenti. A tetoválás készítésekor a cél az adott személy előnyös sajátosságainak kiemelése és a hátrányosabbnak tekinthetőek háttérbe szorítása. Szempilla sűrítés Ezen technika esetében nem egy egybefüggő vonal formájában történik a beavatkozás, hanem apró kis pontokkal kerül feltöltésre a hiányos vagy ritkább szálú szempillák között lévő optikailag zavaró tér. Ez a technika természetes hatású, dúsabb szempillákat eredményez, azonban kontúrvonalat nem.

Füstös szem tetoválás

Az egyre népszerűbb füstös szem tetoválás esetében a kontúrvonal vége nincs pontosan meghatározva, hanem elmosódva kelt különleges, árnyékolt hatást.

Ajaktetoválás

Az ajaktetoválás számít a szépészeti beavatkozások közül a leglátványosabb tetoválásnak, hiszen ennek segítségével nem csak az ajkak dúsítására, színének megváltoztatására, de akár a formájának finomítására, szabályosabbra alakítására is lehetőség adódik. Kedvelt tetoválásnak számít, mert hasonlóan az eddigi tetoválásokhoz kihangsúlyozza a nőies formákat és közben finom korrekciókat is el lehet vele végezni. Az egyéni igényeknek megfelelően különféle kezelések választhatók.

Ajakkontúr és satírozás

Ez a technika számít a legegyszerűbb ajaktetoválásnak. Használata önmagában nem jellemző, hiszen a száj eredeti színétől eltér, ezért természetellenességet kelt. Amennyiben szájkontúrra esik a választás, szükséges azt más technikákkal ötvözni. Önmagában az ajakkontúr tetoválását azoknak a hölgyeknek ajánlott kipróbálni, akiknek elmosódtak az ajakéleik.

Térbeli ajaktetoválás

Ezzel a technikával optikailag növelni lehet az ajkak méretét. A forma és a szín harmóniája egyaránt fontos a tökéletes ajkak létrehozásához, azonban az eredmény magáért beszél. Implantátum nélküli is észlelhető optikailag a növekedés

© Copyright 2021 lindajakab | Minden jog fenntartva.