MESO-VYTAL bőrmegújító kezelések

Mezoterápia

Bőrünket nap mint nap számos stresszhatás éri (UV sugárzás, szmog, vegyi és egyéb környezetszennyező anyagok, dohányzás, stb.) amelyek mind hatással vannak a dermisre (irha) a bőrben. A bőrápoló készítményeknek át kell jutniuk az epidermisen (hámszövet), mielőtt elérnék az alsóbb bőrrétegeket. Sok hatóanyagrészecske (pl.: vitaminok) azonban túl nagy ahhoz, hogy behatoljon a bőrbe és elérje az irhát.


Hogyan történik a MESO-Vytal bőrmegújító kezelés?

A Vytal kozmetikai készítmények felvitele egy speciális modullal történik, amelyben mikroszkopikus méretű tűk találhatóak, mellyel a bőr legfelső hámrészén finom mikrocsatornákat nyitunk. Ez lehetővé teszi, hogy a hatóanyagok eljussnak az bőr irha rétegébe, ahol ki tudják fejteni jótékony hatásukat.


Mennyire fájdalmas a MESO-Vytal kezelés?

A kezelés fájdalommentes, a legtöbb esetben csak egy kis viszketést, vagy karcolást lehet érezni, mivel a mikroszkopikus tűk éppen csak a bőrréteg legfelső (elhalt) részét érintik.

Miből áll egy MESO-Vytal kezelés?

Minden esetben felmérjük, hogy milyen kezelésre van szüksége a bőrnek (frissítő, fiatalító, vitalizáló). A kezelés első lépéseként - az arc letisztítása után - a Dr. Rimpler AHA gyümölcssavas szérumát használjuk pakolásként. Így a bőr elhalt hámrétegét finoman eltávolítjuk, ezzel segítve a soron következő hatóanyagok bőrbejutását, miközben a bőr anyagcseréjét is aktiváljuk. A hatóanyagok bejuttatását a MESO-Vytal modullal végezzük. A kezelés befejezéseként a Dr. Rimpler bőrtípusnak megfelelő nyugtató és tápláló pakolását alkalmazzuk.


Miben különbözik a MESO-Vytal rendszer a hagyományos mezoterápiás módszerektől (pl.:dermaroller)?

Sokan durva, elavult módszereket alkalmaznak, annak reményében, hogy fokozzák a kollagénszintézist, vagy segítsék az ápoló készítmények bőrbe jutását. Ez nem csak hatástalan, de káros is. Megsérti a bőrt, mivel a tű túl vastag és túl mélyen a bőrbe hatolva roncsolja az irhát. Néha még maradandó sérülést is okoz a hajszálvérereken (telangiectasia a vérerek krónikus kitágulása). Gyakran a rossz minőségű szolgáltatást, olcsó kézi eszközzel és minimális, vagy teljesen hiányos szaktudással végzik. A dermaroller több vendégen való alkalmazása - a tökéletes sterilitás hiánya miatt - szintén megkérdőjelezhető. A MESO-Vytal modulokban a tűk nagyon vékonyak és roppant precíz kiképzésűek. A megfelelő mélységig, csak éppen a szaruréteg alá hatolnak be, ahol a hatóanyagokra szükség van.


A MESO-Vytal modulok sterilizált, klinikai tisztaságú, egyesével csomagolt eszközök, melyeket csak egyszer használunk fel!

Az Amiea MESO-Vytal hatása a bőrön a fiatalító kezelés után

A bőr állapota a kezelés előtt és után

A szem körüli szarkalábak láthatóan eltűnnek

Hatóanyag kezeléshez: 


Fiatalító kezelés

MESO-Vytal MED hyaluronsavval és peptidekkel csökkenti a ráncokat és serkenti a kollagéntermelést. Az élettel és nedvességgel teli, tartósan szép bőrért. A nagy mennyiségű hyaluronsavat tartalmazó MESO-Vytal MED növeli a bőrsejtek nedvességtartalmát és rugalmassá teszi a bőrt. A bőr azonnal, láthatóan és érezhetően fiatalabb, frissebb és hidratáltabb lesz. Összetevői hatásosan csökkentik a mimikai a ráncok és vonalak kialakulását.


A kezelés nem okoz fájdalmat vagy sérülést. Az eredmény azonnal, már az első kezelés után látszik! A hosszútávú eredmény érdekében javasoljuk a Meso-Vytal kezelést kúraszerűen végezni, 5 alkalommal, heti rendszerességgel. A Meso-Vytal kúra átstrukturálja a bőrt, feltölti az irha és a bazális membrán vízkészletét, kisimítja a ráncokat.  


ÉLETRE KELTI ÉS MEGFIATALÍTJA A BŐRT, HATÉKONY ÉS KÍMÉLETES!

© Copyright 2021 lindajakab | Minden jog fenntartva.