Jakab Linda orvisi és sminktetoválás

Jakab Linda vagyok orvosi, smink és kozmetikai tetováló. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a munkám a szenvedélyem és hivatásom egyben. Kizárólag orvosi és smink tetoválással foglalkozom, mely ebben a szakmában véleményem szerint elengedhetetlen. Eredetileg zeneművészi szakmával rendelkezem, amit a Pécsi Egyetem Művészeti karán szereztem zongora szakon. Diploma után 12 éven keresztül vállalkozó voltam a szépségiparban. 10 éve, amikor első sminktetoválásom elkészült, teljesen magával ragadott ez a szakma. Hiszem, hogy egy nő élete drasztikusan megváltozik egy ízlésesen kivitelezett jól megválasztott színnel elkészített tartós smink elkészítésétől. Elköteleztem magam, hogy a sokak által megismert sminktetoválás csúnya arcát, ami engem eddig mérhetetlenül felháborított, fel kell, hogy váltsa a művészi sminktetoválás, mely az igazi elégedett mosolyokat okozza. Ezért személy szerint mindent megteszek, hogy folyamatosan elsajátítsam a legújabb és legtermészetesebb technikákat, mellyel egyre többen megismerhetik ennek a szakmának az igazi szépségét.


A másik terület a humán-orvosi pigmentálás, pl. a hegek tetoválása, pigment hiányos állapotok, műtéti hegek, areola mellkorrekció, nyúlszáj, Vitiligo, Leukoderma, Alopecia Totalis tüneteinek testszínnel történő elfedése. Ez volt az a szakterület, amely igazán magával ragadott, ahol úgy érzem, hogy egy óriási űrt tudok kitölteni a munkámmal és emberi életek minőségére komoly hatást tudok gyakorolni. Nagyon fontos számomra, hogy a legkorszerűbb technikákat, anyagokat alkalmazzam. A sminktetováláshoz Minőségi Tanúsítvánnyal ellátott, bevizsgált, allergiamentes minőségi festékeket használok. A színek széles palettájából lehet választani, amelyek ragyogóak friss és üde árnyalatúak. A régi festékeknél sokkal korszerűbbek, nem színeződnek el, nem tartalmaznak vasoxidot.

Az AMIEA LINELLE Supreme géppel melyet használok, nem csak szebb sminktetoválás készíthető, hanem maga a tetoválás is kevesebb kellemetlenséggel jár, és az érintett terület is gyorsabban regenerálódik. A sminktetoválásodat csak pontosan megtervezett előrajzolás után kezdem el, amit előtte természetesen közösen megnézünk, átbeszéljük, egyeztetünk. Minden Vendégemnél teljesen új, egyszer használatos steril tűvel végzem a sminktetoválást. Kiemelt figyelmet fordítok a higiéniára, a sterilitásra, de a környezet tisztaságára is. A sminktetoválásra mindig elegendő időt hagyok, hogy minőségi, alapos munkát végezhessek, hiszen több évre szól és a célom az, hogy elégedetten távozzon a Vendégem. Célom, hogy bebizonyítsam minden nőnek, hogy egy megfelelően elkészített sminktetoválás még szebbé teszi viselőjét úgy, hogy senki nem mondja meg, hogy tetoválást visel.


Várlak szeretettel!

© Copyright 2021 lindajakab | Minden jog fenntartva.